w w w . s o u l - c o a c h i n g . c o m

What is  Soul Coaching?Find a Soul Coach

Soul Services Offered

Group Programs

Become a Soul CoachAbout Denise Linn

Books and Tools

HOME

 

 

Denise Linn Radio Show

Listen to Denise LIVE every week; each show is packed full of wisdom, love and powerful soul journeys to assist you with life issues.

 

Wat is Soul Coaching®?

 

"Aan de rand van je mind wacht je de heilige wildernis van de ziel. Hij lokt je, als een eeuwenoud bos vol van mysterie en verwondering. Soul Coaching® is een eenvoudig pad voor het hart naar de tempel die zich in haar diepte bevindt."
~ denise  linn

Denise Linn

 

 

Het doel van Soul Coaching® is je innerlijke, spirituele leven in lijn te krijgen met je uiterlijke leven. Het is een systeem om mentale, emotionele en fysieke rommel op te ruimen zodat je de boodschappen binnenin je kunt horen. Het helpt je ook jouw levensdoel te ontdekken zodat je een leven kunt leiden dat die missie ondersteunt.


Soul Coaching® is geen therapie. Therapie richt zich doorgaans op emotionele heelwording. Het is ook geen life coaching, dat zich doorgaans richt op het bereiken van een doel door middel van motivatie en inspiratie. Soul Coaching® verschilt van deze praktijken doordat het zich ten doel stelt innerlijke rommel op te ruimen, zodat je je eigen innerlijke wijsheid kunt ontdekken.


Veel mensen denken bij het woord “coach” aan iemand die atleten bijstaat in hun streven naar verbetering en perfectie. Dit beeld van coaching stond model voor life coaching. Van oudsher maken life coaches gebruik van technieken als motivatie, oppeppen, aanmoedigen en hun cliënten aanspreken op hun verantwoordelijkheid voor het bereiken van hogere prestatieniveaus. Dit coachingsmodel werkt in de meeste gevallen goed, maar het leidt ook vaak tot vermoeidheid van de ziel.

Naarmate life coaching populairder werd, werd het ook steeds vaker toegepast in het bedrijfsleven door motivatietechnieken te verfijnen. Coaching lijkt daarmee de huidige trend naar snellere productiviteit te weerspiegelen. En toch ontbrak er iets, ondanks alle nieuwe coachingsmethoden, tijdbesparende apparaten en motivatietechnologie.

Er bleef behoefte bestaan aan een dagelijkse spirituele ervaring en verbinding met de innerlijke wereld van het intuitive, mysterie en wonder. Zo werd Soul Coaching geboren.
 

Looking to clear away

mental, emotional and

physical clutter

so that you can hear the secret messages from your soul?

 

Want to discover your

TRUE PURPOSE?

 

Want to enable yourself to  DESIGN A LIFE

that supports that purpose? 

 

Certified Soul Coaches

No matter where you are, there is a Soul Coach to connect with!

 

 

Vrijwel iedereen die het Soul Coaching® programma doet, ervaart een diepe en blijvende transformatie in zijn of haar leven. Alle antwoorden die je nodig hebt, zijn al in je bezit. Het is alleen maar een kwestie van het opruimen van innerlijke en uiterlijke rommel om je weer te verbinden met deze wijsheid. Soul Coaching® is een krachtige manier om blokkades, beperkingen en hindernissen voor je authentieke zelf op te heffen.

 

 


 Je kunt het Soul Coaching® programma op verschillende manieren doen:
 
1. In je eentje – Veel mensen hebben veel baat bij de aanschaf van het Soul Coaching boek en het doen van de dagelijkse oefeningen die daarin worden beschreven. (Er zijn 28 oefeningen, één voor elke dag van de vier weken). Elke week richt zich op het schoonmaken en opruimen van een ander aspect van je leven: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Het programma kan zelfs in tien minuten per dag gedaan worden.
 
2. Met vrienden – Soms kan het helpen dit programma met gezinsleden, familie of vrienden te doen.
Op die manier kun je elkaar elke dag ondersteunen.  
 
3. 
Een-op-een – Je kunt werken met een Soul Coach™ bij jou in de buurt.  Naast dat hij of zij je kan begeleiden bij het doen van het 28-daags programma, kan je coach je ook helpen dieper te gaan met meditatieve Soul Journeys en Past Life Journeys.
 
4.  Groepen – Onder de leiding van een professionele Soul Coach™ kun je deelnemen aan een groep bij jou in de buurt en samen het 28-daags programma doen. Je kunt bijeen komen in vijf of zes wekelijkse sessies of contact onderhouden via een e-groep op het internet of door middel van conferentie-bellen.
 
5.  Online – Niet iedereen heeft de tijd of de gelegenheid om groepsbijeenkomsten bij te wonen. Voor die mensen is online Soul Coaching® met een professionele Soul Coach™ perfect.  Bij online coaching heb je het voordeel van je eigen vertrouwde omgeving voor het doorlopen van veranderingsprocessen. Je kunt dit een-op-een doen of in een groep.
 
 

 

Moge jouw Soul Coaching®

ervaringen je diepe vrede en vreugde schenken!!!

 

   

Wie ben ik en waarom ben ik hier?

Vraag jij je dat ook wel eens af?


Ik ben geboren en getogen in Nederland. Van jongs af aan wist ik dat eenieder van ons een talent heeft.
Mijn talenten kon ik echter nooit vinden omdat ik die zocht in de aanwijsbare talenten, hierdoor kon ik ook mijn doel op deze aarde niet vinden.

Mijn leven ging ondertussen gewoon door. Ik werd een echtgenoot, een moeder en verhuisde naar België. Het gevoel, van niet weten wat mijn doel is, beleef in mij bestaan.

Na onze verhuizing naar Noord Zweden, besloot ik om me te concentreren op het vinden van het antwoord op deze vraag. Door meditatie en het volgen van een cursussen, zoals HDM I tm HDM IV, Magnetiseren en Aura & Chakra Healing, kwam ik steeds dichter bij mijn antwoord.
Na het volgen van het 28 dagen programma: “Soul Coaching van Denise Linn”, wist ik dat iedereen zijn of haar authentieke ik kan vinden. Deze boodschap wil ik mensen vertellen.

Om een Soul Coach te worden heb ik in het voorjaar van 2013 de cursus “Soul Coaching en Past Life Coaching” gevolgd van Denise Linn. Ik ben haar dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen en dat ik nu een Soul Coach mag zijn. Het is een eer dat ik jou kan en mag helpen met het luisteren naar je ziel, naar wat het jouw wil vertellen, zodat jij jouw antwoorden kunt vinden op jouw vragen.

Midden in de Zweedse bossen, omgeven door stilte en rust, geef ik 4 daagse retraites om jouw te helpen met het luisteren naar de boodschap van jou ziel. Door het afwisselen van meditatie´s, soul journey en past life journey's gecombineerd met binnen en buiten activiteiten zul je de boodschap van jouw ziel kunnen horen.

Wil je hierover meer weten, neem dan gerust contact met mij op.

Namaste
Elza
 

 

   

website by Inner Harmony          copyright 2003-2010