Uradna Soul Coaching® stran v slovenščini 

 

 

 

w w w . s o u l - c o a c h i n g . COM

Zakaj Soul Coaching®?

HOME

 

 

 

Join our newsletter list for monthly inspiration!

 

 

Choose a language to translate this page!


 

 

Soul coaching® je edinstven proces, ki vam pomaga odstraniti negativna prepričanja in omejitve in uskladiti vaše notranje, duhovno življenje z zunanjim. Pomaga vam najti vašo pravo pot. Je sistem, ki vas nauči kako očistiti um, čustva in telo odvečne navlake, da lahko še bolj sledite svoji intuiciji in božanskim sporočilom. Soul Coaching® vas popelje na pot vašega poslanstva. 
 

Tega, kdo ste, kam greste in kaj v resnici hočete, vam nihče ne more povedati. Soul Coaching® vam pomaga, da si na preprost, praktičen in ustvarjalen način odgovorite na ta vprašanja.

Za koga je primeren program Soul Coaching®?

Ta program je primeren tako rekoč za vsakogar, saj je zelo prilagodljiv in vsakdo lahko najde v njem tisto, kar v tistem hipu potrebuje za svoj napredek in osebno srečo. Program je namenjen ljudem, ki želijo poiskati odgovore in rešitve v sebi in povezati svoj notranji in zunanji svet v smiselno celoto. Njegova prednost je tudi, da ga lahko izvajate ne glede na to, koliko prostega časa imate.
 

Kdaj in kako lahko izvajate Soul Coaching®?
Začnete lahko kadar koli, če se odločite za individualno delo pod mojim vodstvom. Lahko se dogovoriva za način, ki vam najbolj ustreza. Ker je program razdeljen na štiri cikle, ga lahko opravite v štirih tednih, štirih mesecih ali ga raztegnete na še daljše obdobje. Če se odločite za delo v skupini, se prilagodite datumom, razpisanim na spletni strani. Tisti, ki radi delate doma, pa lahko izberete program Soul Coaching® na daljavo.
 

Po čem se Soul Coaching® razlikuje od klasičnega Coachinga?
Soul Coaching® se razlikuje od klasičnega Coachinga po tem, da deluje na ravneh, ki se ju prej nismo toliko zavedali oziroma ju nismo znali upravljati – namreč na ravni naše podzavesti in višji ravni našega obstoja. Soul Coaching® temelji predvsem na pozabljenih metodah naših prednikov in starodavnih ljudstev. Ko se odločimo zanj, postanemo iskalci resnice, odkrivanju svoje resnice in pozabljene modrosti v sebi pa sledi globoko zaupanje v svoje sposobnosti. To je v tem času zmedenosti in propada starih vrednot še posebno pomembno.
 

Zakaj se program Soul Coaching® deli na štiri obdobja?
Ljudje delujejo na več ravneh, vendar se po navadi ne zavedajo vseh oz. se jih zavedajo različno. Šele ko ozavestijo določeno raven, jo lahko tudi nadzorujejo in vodijo v skladu s svojim namenom. Mentalna raven, ki je najznačilnejša za čas, v katerem živimo, je logična in sposobna presojanja, načrtovanja, ocenjevanja in strukturiranja. Čustvena raven nas uči, kako ravnati s čustvi in kako jih obvladovati v različnih življenjskih položajih. Uči nas razmišljati s srcem. Duhovna raven nas povezuje z izvorom, z božanskim; na tej ravni resničnost dojemamo drugače in se zavedamo popolne medsebojne povezanosti. Na telesni ravni se učimo, kako uporabljati svoje telo in skrbeti zanj, da lahko preživimo v materialnem svetu. Vsako obdobje pa je tudi posvečeno enemu izmed štirih elementov v naravi: zraku, vodi, ognju ali zemlji. Ker smo kot bitja tesno povezani z elementi narave, lahko z aktiviranjem le-teh v sebi aktiviramo tudi vse štiri ravni zavedanja.
 

Soul Coaching® je namenjen iskanju osebne resnice. Kaj to pravzaprav pomeni?
Večina ljudi danes živi rutinirano in avtomatizirano življenje, v katerem vladajo površinski odnosi, plitkost in zaslepljenost z lažnim bliščem. Tu ni ne časa ne prostora za poglobljeno razmišljanje in zavedanje duha. Hitenje od ene do druge stvari, množica informacij, kopičenje tega in onega nas ne poteši več in vedno pogosteje se počutimo izčrpane in prazne. Ne znamo več biti pristni in pošteni do sebe. Program Soul Coaching® pa vam pomaga odkriti svojo resnico in to, kar vas osrečuje in zdravi. Pomaga vam, da pospravite svoj čustveni in razumski nered in spet najdete smisel in veselje v vsakdanjem življenju.
 

Kaj vas Soul Coaching® lahko nauči?
Soul Coaching® vas uči prepoznati, kaj se dogaja v vaši notranjosti. Govori o človekovem počutju, telesni harmoniji in energijskem ravnovesju, o tem, kako živeti verodostojno, z vsemi svojimi prijetnimi in neprijetnimi lastnostmi. Soul Coaching® vključuje vse človekove razsežnosti, saj duhovnost ni le stvar človekovega duha. Precej bolj oprijemljiva je, kot se nam zdi. Kaže se v našem odnosu do telesa, naših značajskih lastnosti, čustvenega odzivanja, čutenja, razmišljanja … Lahko bi rekli, da vas Soul Coaching® uči zdrave duhovnosti, ki nima nobene zveze z zamaknjenostjo in plavanjem nad realnimi tlemi, kot si nekateri radi predstavljajo. Hkrati pa je prežet z mislijo, da nihče na tem svetu ni osamljen otok. Človek je prepletajoče se ENO z drugimi, s skupnostjo, z vesoljem. Zato se Soul Coaching® posveča prepoznavanju in razvijanju tako človekovega duha kot tudi njegove soodvisnosti z drugimi.

Zakaj Soul Coaching®?
 

 

Denise Linn

 SOUL COACHING

Radio Show

 

 

 

website by Inner Harmony          copyright 2003-2009